Η είσοδος των κατασκηνωτών στην κατασκήνωση θα γίνειαυστηρά με αποδεικτικό διενέργιας rapid test την προηγούμενη της εισόδου (από κρατική δομή ή ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο). Όλο το προσωπικό της κατασκήνωσης που δεν ειναι πλήρως εμβολιασμένο θα υποβάλεται σε self test όπως ορίζουν οι κανονισμοί του ΕΟΔΥ. Επισκεπτήρια και είσοδος στην κατασκήνωση δεν θα επιτρέπονται.

Αγαπητοί μας γονείς, Καλό Καλοκαίρι!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, που επιλέξατε την κατασκήνωσή μας και μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας, για να περάσουν κοντά μας 15 μέρες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η υποχρέωση και η ευθύνη που γεννιέται απέναντί σας είναι μεγάλη.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι προκειμένου να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών σας, τηρώντας με ακρίβεια τις οδηγίες και τις συστάσεις των αρμοδίων, που περιλαμβάνονται στην Εγκύκλιο με Αρ.Πρωτ. Δ11/οικ. 23973/811, της 18/6/2020. Η συγκεκριμένη Εγκύκλιος είναι αναρτημένη στο Διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να λάβετε γνώση.

Από μέρους μας, θέλουμε να σας ζητήσουμε να μας βοηθήσετε, προκειμένου να τηρήσουμε σωστά όλοι τις οδηγίες. Σας παρακαλούμε λοιπόν να συμπράξετε και να συνεργαστείτε στο δύσκολο αυτό έργο μας.

Από τη δική σας πλευρά, σας ζητάμε να ακολουθήσετε και εσείς με ευλάβεια τις οδηγίες της εγκυκλίου που σας αφορούν και πιο συγκεκριμένα:

Συμπληρώστε το Ιατρικό Δελτίο του παιδιού και ενημερώστε μας, αν στην οικογένειά σας ή στο ευρύτερο περιβάλλον του παιδιού υπήρξε:

· επαφή με κρούσμα COVID-19,

· κάποιο υποκείμενο νόσημα,

· κάποιο από τα γνωστά συμπτώματα τις προηγούμενες μέρες.

Λάβετε υπόψη σας, ότι φέτος απαγορεύεται αυστηρά το επισκεπτήριο στην κατασκήνωση. Θα επιτραπεί επισκεπτήριο, μόνο σε εξαιρετική περίπτωση, από ένα μόνο γονέα, για σύντομο χρονικό διάστημα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φορώντας μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις.

Θα θέλαμε επίσης να σας γνωστοποιήσουμε, ότι αυτό που απαγορεύεται, χωρίς καμία εξαίρεση, είναι η προσέγγιση και η είσοδος οποιουδήποτε γονέα στους χώρους διαμονής των παιδιών (σπιτάκια ή σκηνές).

Την ευθύνη και τη φροντίδα για την κατανομή και την εγκατάσταση των παιδιών σας στις ομάδες (σπιτάκια-σκηνές), με τις φίλες ή τους φίλους τους, το στρώσιμο των κρεβατιών και την τακτοποίηση των ατομικών τους ειδών έχουν τα μέλη του Αρχηγείου και οι ομαδάρχες.

Μη διστάσετε, σε οποιαδήποτε ανησυχία σας, να τηλεφωνήσετε στην κατασκήνωση για οποιαδήποτε πληροφορία που θα σας καθησυχάσει.

Η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών σας, αλλά και η δική σας, ήταν πάντα το πρώτο ζητούμενο, πόσω μάλλον αυτό το καλοκαίρι.

Όλοι μας έχουμε κοινή ευθύνη να προστατέψουμε και να προστατευθούμε, ώστε να βγούμε δυνατότεροι από αυτή την περιπέτεια.

Με πολλή εκτίμηση και αγάπη

προς τα παιδιά σας και εσάς

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ