Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες ,

Η προσέλευση των κατασκηνωτών  της  περιόδου 1/8 – 15/8  θα γίνει τμηματικά και συγκεκριμένα :

8.00-9.30        Α΄, Β΄ & Γ΄ Δημοτικού

9.30-11.00      Δ’, Ε΄ & ΣΤ’ Δημοτικού

11:00-12:30    Α’, Β’ & Γ’ Γυμνασίου

*Σε περίπτωση που υπάρχουν αδέρφια επιλέξτε την ώρα που σας

εξυπηρετεί.

Κατά την προσέλευση, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ:

– RAPID TEST (24 ωρών)

– Ιατρική Βεβαίωση

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

ΕΦΚΑ:

  • Κάρτα κατασκηνωτή

ΟΑΕΔ :

  • Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου του γονέα που έκανε την αίτηση
  • ΑΦΜ & ΑΜΚΑ δικαιούχου γονέα
  • Φωτοτυπία βιβλιαρίου ασθενείας του γονέα που έκανε την αίτηση
  • Φωτοτυπία βιβλιαρίου ασθενείας παιδιού (Όχι εμβολίων)
  • Αριθμό επιταγής (Εκτυπωμένο)

Θα πραγματοποιηθεί επισκεπτήριο την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 ως εξής:

            Για τους κατασκηνωτές /τριες  6-12 ετών 10.30-12.30

            Για τους κατασκηνωτές /τριες  13-16 ετών 17.30-19.30

Δεν επιτρέπεται καμία άλλη προσέλευση γονέων κατά τη διάρκεια της περιόδου και δεν θα είναι εφικτή η παράδοση και η παραλαβή δεμάτων, ρούχων ή τροφίμων στην πύλη εισόδου της κατασκήνωσης άλλες ημέρες πλην του επισκεπτηρίου (Κυριακή 7 Αυγούστου 2022).

Αγαπητοί μας γονείς, Καλό Καλοκαίρι!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε την κατασκήνωσή μας και μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας, για να περάσουν κοντά μας 15 μέρες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η υποχρέωση και η ευθύνη που γεννιέται απέναντί σας είναι μεγάλη.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι προκειμένου να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών σας, τηρώντας με ακρίβεια τις οδηγίες και τις συστάσεις των αρμοδίων, που περιλαμβάνονται στο ΦΕΚ αρ. Φύλλου 2587 25/5/2022 αριθμός απόφασης 10204.

Από μέρους μας, θέλουμε να σας ζητήσουμε να μας βοηθήσετε, προκειμένου να τηρήσουμε σωστά όλες τις οδηγίες. Σας παρακαλούμε λοιπόν να συμπράξετε και να συνεργαστείτε στο δύσκολο αυτό έργο μας.

Από τη δική σας πλευρά, σας ζητάμε να ακολουθήσετε και εσείς με ευλάβεια τις οδηγίες της εγκυκλίου που σας αφορούν και πιο συγκεκριμένα:

Συμπληρώστε το Ιατρικό Δελτίο του παιδιού και ενημερώστε μας, αν στην οικογένειά σας ή στο ευρύτερο περιβάλλον του παιδιού υπήρξε:

· επαφή με κρούσμα COVID-19,

· κάποιο υποκείμενο νόσημα,

· κάποιο από τα γνωστά συμπτώματα τις προηγούμενες μέρες.

Λάβετε υπόψη σας ότι φέτος απαγορεύεται αυστηρά το επισκεπτήριο στην κατασκήνωση. Θα επιτραπεί επισκεπτήριο μόνο σε εξαιρετική περίπτωση, από έναν μόνο γονέα, για σύντομο χρονικό διάστημα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φορώντας μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις.

Θα θέλαμε επίσης να σας γνωστοποιήσουμε ότι αυτό που απαγορεύεται, χωρίς καμία εξαίρεση, είναι η προσέγγιση και η είσοδος οποιουδήποτε γονέα στους χώρους διαμονής των παιδιών (σπιτάκια ή σκηνές).

Την ευθύνη και τη φροντίδα για την κατανομή και την εγκατάσταση των παιδιών σας στις ομάδες (σπιτάκια-σκηνές), με τις φίλες ή τους φίλους τους, το στρώσιμο των κρεβατιών και την τακτοποίηση των ατομικών τους ειδών έχουν τα μέλη του Αρχηγείου και οι ομαδάρχες.

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στην κατασκήνωση για οποιαδήποτε πληροφορία θα σας καθησυχάσει.

Η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών σας, αλλά και η δική σας, ήταν πάντα το πρώτο ζητούμενο, πόσω μάλλον αυτό το καλοκαίρι.

Όλοι μας έχουμε κοινή ευθύνη να προστατέψουμε και να προστατευθούμε, ώστε να βγούμε δυνατότεροι από αυτή την περιπέτεια.

Με πολλή εκτίμηση και αγάπη

προς τα παιδιά σας και εσάς

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ