Εκδρομές για σχολεία

Οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων μας μπορούν να φιλοξενήσουν προγραμματισμένες σχολικές εκδρομές.

Ο “Παράδεισος του Παιδιού” και η “Φωλιά του Παιδιού” βρίσκονται στις Αφίδνες Αττικής, πολύ κοντά στην Αθήνα, στο 31ο χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των πρώτων διοδίων, στη διαδρομή προς Καπανδρίτι.

Πρόκειται για χώρους περιφραγμένους, φυλασσόμενους, ασφαλείς, καθαρούς, επίπεδους, γεμάτους πράσινο με εγκαταστάσεις ιδανικές για αθλοπαιδιές. 

Τα παιδιά μπορούν να παίξουν σε γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 με τεχνητό χλοοτάπητα, μπάσκετ, βόλεϊ, πινγκ-πονγκ, τοξοβολία, αθλοπαιδιές, παιδότοπο, εικαστικά εργαστήρια,χώροι καθιστικών για ξεκούραση, και τραπεζαρία όπου μπορούν τα παιδιά να γευματίσουν.

Διατίθεται προσωπικό για την φύλαξη των χώρων και εξειδικευμένοι γυμναστές και παιδαγωγοί για την απασχόληση των παιδιών.

Οι κατασκηνώσεις μας συνδυάζουν ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον όπου  τα παιδιά περνούν μια αξέχαστη μέρα γεμάτη διασκέδαση.

Η μίσθωση του χώρου μας για κάθε μαθητή ή επισκέπτη γονιό στις μεν ημερήσιες εκδρομές (μέχρι 13:00 μ.μ.) έχει υπολογιστεί στα
6,5€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., στις δε ολοήμερες στα 8,5€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Παιδιά άπορων οικογενειών θα φιλοξενούνται δωρεάν κατόπιν δική σας υπόδειξης.

Επίσης αν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά σαςμπορεί να διατεθεί στους μαθητές και στους ενήλικες γεύμα ύστερα από συνεννόηση μαζί μας. 

Το κόστος του γεύματος έχει καθοριστεί από 8,00€ για κάθε άτομο συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, ενώ για τους δάσκαλους συνοδούς θα προσφέρεται δωρεάν.

Με την ελπίδα ότι θα έχουμε την χαρά της συνεργασίας  μαζί σας για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της εκδρομής σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας εσωκλείουμε ενημερωτικό δελτίο για την τοποθεσία και τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσής μας.

                       Με εκτίμηση,
Η υπεύθυνη προκατασκηνωτικών δραστηριοτήτων

                   Σαμακλή Δήμητρα