Εκδρομές για σχολεία

Εκδρομές για σχολεία

Οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων φιλοξενούν προγραμματισμένες σχολικές εκδρομές.

Ο “Παράδεισος του Παιδιού” και η “Φωλιά του Παιδιού” βρίσκονται στις Αφίδνες Αττικής, πολύ κοντά στην Αθήνα, στο 31ο χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των πρώτων διοδίων, στη διαδρομή προς Καπανδρίτι.

Πρόκειται για χώρους περιφραγμένους, φυλασσόμενους, ασφαλείς, καθαρούς, επίπεδους, γεμάτους πράσινο με εγκαταστάσεις ιδανικές για αθλοπαιδιές.

Τα παιδιά μπορούν να παίξουν σε γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 με τεχνητό χλοοτάπητα, μπάσκετ, βόλεϊ, πινγκ-πονγκ, αθλοπαιδιές, παιδότοπο, εικαστικά εργαστήρια,χώροι καθιστικών για ξεκούραση, τραπεζαρία και αναψυκτρήριο.

Διατίθεται προσωπικό για την φύλαξη των χώρων και εξειδικευμένοι γυμναστές και παιδαγωγοί για την απασχόληση των παιδιών.

Οι κατασκηνώσεις μας συνδυάζουν ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον όπου τα παιδιά περνούν μια αξέχαστη μέρα γεμάτη διασκέδαση.

Αν υπάρχει το ενδιαφέρον από πλευρά σας, μπορεί να διατεθεί στους μαθητές και στους ενήλικες γεύμα ύστερα από συνεννόηση μαζί μας.

Με την ελπίδα ότι θα έχουμε την χαρά της συνεργασίας μαζί σας για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της εκδρομής σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας εσωκλείουμε ενημερωτικό δελτίο για την τοποθεσία και τις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεών μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα καθημερινά: 2108610110, 2108671538, 2108618300, 6948037535.

Με εκτίμηση,

Ο υπεύθυνος προκατασκηνωτικών δραστηριοτήτων

Ασημακόπουλος Τάσος